3D tegelwand

Tegels zijn een veel voorkomend element in bijna elk huis en gebouw. Ze staan bekend om hun duurzaamheid, hygiënische eigenschappen en klassieke uitstraling. Op het eerste gezicht lijkt een klassieke tegelwand misschien juist. Na een tijdje kunnen veel tegelwanden echter opgaan in de achtergrond en gewoon een ander element in de kamer worden.

 

Studio Doorbakken is gespecialiseerd in het maken van 3D-tegels die een nieuwe dimensie aan het oppervlak geven. Elke tegel wordt een uniek kunstwerk dat in het oog springt en tot gesprek leidt. Bezoekers kunnen de texturen van de tegels aanraken en voelen, wat de ervaring nog verder verbetert. Elke tegel wordt zorgvuldig met de hand gemaakt, met behulp van een combinatie van 3D-technieken en traditionele ambachten. Het resultaat is een uniek werk met de unieke kenmerken van handgemaakte keramiek. De glazuren worden in eigen beheer gemengd, waardoor een breed scala aan kleuren mogelijk is die bij elk interieur passen.

 

Studio Doorbakken kan een unieke tegelwand ontwerpen voor uw woning of bedrijfslocatie. Of je nu een gedurfd statement stuk wilt of een subtiel accent. De tegels kunnen zowel als kunstobject als functionele tegelwand worden geplaatst, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte, ook voor keukens en badkamer.

 

 

Van foto naar vorm

foto1 (2)
Winkelwagen